Politicienii care profită de pe urma morții Stelei Popescu!

425

Marți seară Stela Popescu participa la evenimentul care avea să fie ultimul din viața sa. La Gala Femeilor de Succes, actrița a avut un discurs care i-a uimit pe cei prezenți. A vorbit incoerent, își agita mâinile nervoasă și le-a cerut organizatorilor să nu o mai cheme că nu va mai veni. “Mai bine mergeam acasă decât să mă vedeţi în halul asta”, a spus la un moment dat Stela Popescu.

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2 al Capitalei i-a înmânat un premiu doamnei Stela Popescu și era pe scenă când aceasta a început să vorbească.

“Mi s-a părut că nu era în apele dumneaei. Părea supărată pe organizatori. Inițial nu am știut cum să o încadrez. Ce mi-a rămas în cap este ce a zis dumneaei pe scenă, că a așteptat să vină mașina și apoi a zis m-am culcat si m-am trezit.  Ceea ce înțeleg că ar fi simptomele unui AVC (accident vascular cerebral). Eu atunci am luat-o mot-a- mot, că a dormit că a așteptat mașina (organizatorilor- n.r.) să vină, că ei au întârziat și că dumneaei era supărată pe ei, dar mi s-a spus apoi că semnalmentele pe care le prezenta atunci ar fi post-AVC, și culcatul și trezitul asta așa intepreta ea. M-a indus că a venit, a stat 20 de minute la masă, era ok și apoi s-a supărat pe organizatori. Mă așteptam să zică că a fost o glumă. Lumea a aplaudat, eu i-am dat florile, a zâmbit, și-a schimbat tonul după ce i-am dat florile și am văzut-o că a fost ok cu mine, m-am gândit că totuși fusese supărată pe organizatori”, ne-a declarat Dan Cristian Popescu.

Șoferul care a dus-o acasă în acea seară pe Stela Popescu a povestit, când a revenit la eveniment, că în drum spre casă actrița era agitată și nu mai știa exact unde locuiește și susținea că nu-și găsește cheile.

Stela Popescu a încetat din viață joi, 23 noiembrie, la vârsta de 81 de ani. A fost găsită decedată în holul casei de la reședința sa din București. Stela Popescu a fost căsătorită cu Puiu Maximilian, împreună cu care a înfiat o fată, Doinița, care este fiica biologică a cumnatului său. Stela Popescu are o nepoată, Stanca, care este actriță în Germania.

Sursa: libertatea.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos