Ponta, acuzații grave: arestarea lui Șova a fost un act de răzbunare! A fost trimis după gratii de Dragnea pentru că n-a umplut de contracte bănoase Tel Drum pe vremea când conducea CNADNR!

499

Victor Ponta face dezvăluiri bombă despre Liviu Dragnea. După ce a afirmat că șeful PSD i-a cerut să treacă lacul Belina la CJ Teleorman, fostul premier îl mai acuză pe Dragnea că s-ar fi certat cu fostul ministru al Transporturilor, Dan Șova, reproșându-i că firma de asfaltări Tel Drum ar fi dezavantajată de Compania Națională de Drumuri aflată în subordinea ministrului.

Mai mult, Ponta atrage atenția că Șova este singurul pentru care Dragnea a dat aviz de arestare, lăsând să se înțeleagă că a fost un act de răzbunare.

“Conflictul intre domnul Dragnea si domnul Sova a pornit de la CNADNR, dupa aceea sigur a degenerat pe alte chestiuni (…)  faptul ca este dezavantajat Tel Drum-ul, chestiuni de genul asta.

Se certau pe tema CNADNR-ului. Stiti ca in 2013, seful acelui minster si dupa aceea la Transporturi a fost Sova. Motiv pentru care Sova este singurul caruia domnul Dragnea i-a dat aviz de arestare”,a  declarat Ponta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos