Ponta anunta APOCALIPSA pentru PSD: ”Motiunea de cenzura nu va trece, iar dupa ziua de maine, viitorul PSD va fi TRAGIC!”

511

Dupa ce UDMR a anuntat ca nu va vota motiunea de cenzura, Ponta i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea in care indeamna la „responsabilitate”, altfel „unitatea” PSD va avea de suferit, scrie aktual24.ro.

„Liviu Dragnea (speriat ca nu are voturile colegilor sai ca sa treaca motiunea PSD contra PSD) s-a hotarat sa foloseasca aseara voturile UDMR ca si ‘glont de argint’! Azi si-a tras ‘glontul de argint’ fix in propriul picior! Si in picioarele PSD!

Dincolo de asta – chiar daca Liviu Dragnea a dovedit ca este in stare de absolut orice doar sa il dea jos pe Grindeanu, eu stiu ca Grindeanu este in stare de orice doar sa salveze Guvernarea PSD si unitatea PSD – daca exista si din cealalta parte ratiune, responsabilitate si dorinta de dialog! Mai sunt 20 de ore ….”, a transmis Ponta pe Facebook.

Victor Ponta anunță că PSD nu va trece moțiunea de cenzură împotriva guvernului Sorin Grindeanu. Actualul secretar general al guvernului spune că a negociat cu mai mulți parlamentari din actuala coaliție de guvernare, mai ales cu cei din PSD, și s-a asigurat că are numărul necesar pentru ca Grindeanu să rămână premier.

”Nici măcar susținătorii lor din presă nu îi mai cred. Dacă ar fi avut voturi, nu ar fi avut negocierile de aseară. UDMR nu participă și e foarte bine că nu participă pentru că e o bătălie internă în partid. Sunt convins că 13 voturi, cu siguranță, nu vor fi. Vrem să negociem cu oricine care înțelege. Moțiunea nu va trece și vom avea ședință de guvern joi cu toți miniștrii. Am semnale că nu ne vom sinucide. Am discutat cu mai mult de 13. Domnul Tăriceanu a zis 17, eu sunt mai optimist. După moțiune, viitorul PSD va fi tragic. Se va ajunge la disoluție, avem 19 ore să salvăm acest lucru.”, a anunțat Victor Ponta.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos