Loading...
Ponta: Cei mai mulți politicieni din PSD vor să-l înlăture pe Dragnea, însă se tem de sistemul pe care acesta l-a creat în interiorul partidului! – Circul Politic

Ponta: Cei mai mulți politicieni din PSD vor să-l înlăture pe Dragnea, însă se tem de sistemul pe care acesta l-a creat în interiorul partidului!

Puterea lui Liviu Dragnea în PSD pare să apună, mai ales dacă zvonurile lansate de Victor Ponta vor fi confirmate.
Fostul premier al României a afirmat că cei mai mulți politicieni din PSD vor să îl înlăture pe Dragnea de la șefia Camerei Deputaților, însă acestora le este frică de sistemul creat de liderul social-democraților.

„Eu sunt convins că dosarul din 2015 împotriva mea e un dosar ca să plec din funcţie. Am plecat ca să nu vină PSD să mă apere pe mine. Domnul Dragnea ţine Guvernul, Parlamentul şi partidul scut. (…) Zicea că cel mai important – să trecem legile justiţiei. Cât timp domnul Dragnea dă cu ciocănelul…Sunt atâtea legi, de exemplu cu abuzul în serviciu, care stau la Camera Deputaţilor blocate. Nu le-am blocat eu. Eu voi vota, dacă se va ajunge, pentru înlocuirea domnului Dragnea cu un alt deputat PSD. Dacă nu, înseamnă că Dragnea are un blat pentru blocarea legilor.

Cei mai mulţi doresc să  îl schimbe din Camera Deputaților, dar le e frică pentru că Dragnea a făcut un sistem. Dacă mă ameninţă pe mine, vă daţi seama că cei mai mici sunt uşor de ameninţat sau de cumpărat cu funcţii.”, a afirmat Ponta la Antena3.

Afirmația survine la scurt timp după ce Ponta a susținut zvonurile și într-o conferință de presă când a afirmat că cei de la PSD ar putea să propună un înlocuitor pentru Liviu Dragnea la șefia Camerei Deputaților, dintre actualii vicepreședinți, unul care să nu aibă dosare, care să conducă lucrările și privind legile justiției, și legea bugetului și toate celelalte legi, pe care Camera Deputaților trebuie să le adopte rapid, până la sfârșitul acestui an.

Cât va rămâne Dragnea șef la Cameră, toate aceste proiecte vor fi înghețate, iar Camera Deputaților ar putea ajunge cum este din păcate și PSD-ul, folosit ca scut pentru problemele personale ale lui Dragnea,” a declarat Victor Ponta într-o conferință de presă.

Sursa: evz.ro

Ponta: Cei mai mulți politicieni din PSD vor să-l înlăture pe Dragnea, însă se tem de sistemul pe care acesta l-a creat în interiorul partidului! was last modified: noiembrie 19th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close