Ponta: ”De acum inainte la MINCIUNILE lui Dragnea, voi raspunde cu un ADEVAR despre el! Si stiu atatea ca nu terminam in 5 ani!”

452

Deputatul social-democrat Victor Ponta a declarat marti ca de fiecare data cand presedintele PSD, Liviu Dragnea, va spune „o minciuna” despre el, va raspunde, la randul sau, cu un adevar despre acesta, informeaza Agerpres.

„Am de facut in viata lucruri si mai importante si mai placute decat sa ma cert cu Dragnea. De fiecare data i-am raspuns, daca nu mai zice nimic de mine, nu-i mai raspund, dar, de cate ori o sa spuna o minciuna despre mine, eu o sa spun un adevar despre el si credeti-ma ca stiu atatea adevaruri ca nu terminam in cinci ani. Deci cand a zis prostia aia ca sunt platit de Soros, de SRI, de nu stiu cine, de Basescu, eu i-am zis un adevar, unul mic, il stim noi. (…) E stapanul Romaniei, e seful PSD, al Guvernului, are alte treburi decat sa se certe cu mine”, a afirmat Victor Ponta, la finalul sedintei de plen de la Camera Deputatilor.

El a spus ca inca nu stie daca va merge la Sinaia, unde joi va avea loc Comitetul Executiv National al PSD, noteaza aktual24.ro.

De asemenea, intrebat daca ar putea fi exclus din partid, el a spus ca isi mai prezinta inca o data demisia daca este nevoie.

„Dl Dragnea, cand nu vrea sa faca el ceva singur, ca si cu Ordonanta 13, pune pe altii. Nu-i nevoie sa ma excluda nimeni, eu imi mai scriu inca o data demisia, daca a rupt-o, o mai scriu o data”, a precizat Ponta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos