Ponta: ”Dragnea isi ocupa timpul cu eliminarea mea! PSD si Romania nu pot si nu trebuie conduse la fel ca CJ Teleorman!”

432

Continua razboiul deschis dintre Ponta si Dragnea. Fostul premier Victor Ponta il acuza de aceasta data pe seful PSD ca se ocupa cu „eliminarea sa” si ii atrage atentia ca Romania si PSD „nu se pot conduce ca si Consiliul Judetean Teleorman”.

Un comentator i-a reprosat lui Victor Ponta, pe pagina de Facebook a acestuia, ca se transforma in cel mai mare dusman al PSD-ului. „Nu mai stiu din ce partid faceti parte….sincer,parca pe zi ce trece va transformati in cel mai mare dusman al PSD-ului…nu va inteleg deloc atitudinea si mai ales de ce va rezolvati la televizor problemele sau frustarile …v-am apreciat foarte mult,v-am votat,dar mi-ar parea rau sa ajung la concluzia ca m-am inselat si ca v-ati transformat in ceva ca fiind copia lui Basescu…„, ii transmite un comentator lui Ponta, citat de aktual24.ro.

17321361_1465125296851812_234685085_n

Comentariul nu a ramas fara raspuns din partea fostului premier, care a lansat un nou atac la adresa lui Liviu Drganea.

„Stimata Doamna – va Multumesc pt aprecierea pe are ati avut-o / va rog sa va uitati insa la ce fac si spun eu ( nu ce spun altii care traiesc doar din scandal si care mereu isi schimba opiniile si tintele in functie de cum bate vantul)! Eu am facut politica doar in PSD ( niciodata in alt Partid) , am cerut oamenilor sa voteze PSD si ALDE, am votat si sprijin Guvernul „Grindeanu” si pe membri acestuia / daca Dl Dragnea isi ocupa timpul cu eliminarea mea si a altora care nu sunt suficient de obedienti este greseala lui / PSD si Romania nu pot fi si nu trebuie conduse la fel ca si Consiliul Judetean Teleorman- asta este opinia mea si va cer doar sa o respectati asa cum eu o respect pe a dvs!”, a raspuns Ponta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos