Loading...
Ponta: Dragnea va folosi toate resursele Tel Drum ca să-l discrediteze pe Tudose în presa de propagandă! – Circul Politic

Ponta: Dragnea va folosi toate resursele Tel Drum ca să-l discrediteze pe Tudose în presa de propagandă!

Mihai Tudose s-a hotărât, în sfârșit, să fie premierul României, dar ar trebui să preia și șefia PSD, este de părere Victor Ponta. 

Fostul prim-ministru consideră că, și dacă oamenii lui Liviu Dragnea nu vor mai fi în Guvern, șeful PSD va încerca să saboteze Executivul din Parlament și se va folosi de oamenii pe care-i are plantați prin diverse instituții. România riscă, astfel, să ajungă în haos.

Singura soluție este, consideră Ponta, ca Tudose să ajungă și președintele PSD. Are, însă, niște obstacole uriașe: e încă înconjurat de oamenii lui Dragnea, e sabotat din Parlament de Dragnea, e criticat de jurnaliștii lui Dragnea și e înjurat de bătăușii mediatici ai lui Dragnea.

”Eu stiu insa ( sper sa stie si Tudose) ca daca Dragnea ramane sef la Partid totul va merge din rau in mai rau – Dragnea va sabota Guvernul din Parlament, va controla alte institutii unde si-a plantat oamenii ( in primul rand Curtea de Conturi) , va anunta zi de zi masuri populiste si va da vina pentru orice problema pe Tudose ; va spune din nou pe la toate colturile ca Tudose ( ca si Grindeanu) este vandut “Sistemului”; va face propaganda anti Guvern in Partid si va folosi toate resursele TELDRUM ca sa cumpere jurnalisti, analisti si sondaje de opinie care sa atace in locul lui – in timp ce el va afisa un zambet mieros si va face declaratii de iubire exact ca Pablo Escobar pentru victimele sale!”, a scris Ponta, pe Facebook.

Rezultatul acțiunilor lui Dragnea contra Guvernului Tudose va fi devastator: România va resimți o viitoare criză mult mai acut decât a fost cea din 2009. Guvernul va fi afectat pentru că românii își vor pierde încrederea în capacitatea sa de a oferi bune politici publice, iar PSD va fi sancționat la vot ”pentru că a acceptat dictatura lui Dragnea și și-a bătut joc de sprijinul popular obținut în 2016”.

De aceea, susține Victor Ponta, soluția este una singură: Mihai Tudose să preia și șefia PSD și să încerce să guverneze bine.

Ponta consideră că Tudose are, însă, o problemă uriașă: ”el guvernează – și o face încă cu oamenii lui Dragnea, sabotat de Parlamentul lui Dragnea, criticat de jurnaliștii lui Dragnea și injurat public de “bătăușii mediatici” ai lui Dragnea!”.

”Dragnea este chiar mai rau decat Basescu – nu dă doi bani pe nimic altceva în afară de pielea și viața lui. Daca Tudose are curaj si hotarare lucrurile inca pot fi indreptate – ii urez sincer succes!”, a fost concluzia lui Victor Ponta.

Sursa: b1.ro

Ponta: Dragnea va folosi toate resursele Tel Drum ca să-l discrediteze pe Tudose în presa de propagandă! was last modified: octombrie 11th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close