Ponta: E ridicol să te rățoiești la americani după ce ai dat 1 milion de dolari să îți faci poze cu Trump la restaurant!

732

Victor Ponta confirma ca Liviu Dragnea a dat bani, in luna ianuarie, pentru a se poza cu Donald Trump. Din acest motiv, spune Ponta, modul in care Dragnea se „ratoieste” la americani eeste ridicol.

„Mesajul Departamentului de Stat a picat prost. E prima data cand PSD se comporta ca FDSN in 1990 dupa mineriade, cand nu mai vrea sa se vada nimeni cu el. Pentru membrii PSD e o chestiune, nu e ceva de fericire. Problema e: PSD e extrem de loial liderului pana cand liderul, la un moment dat, pierde.

In acest moment PSD asigura guvernarea, iar puterea o exercita Dragnea cu 2 – 3 oameni, Guvernul, Parlamentul, partidul sunt simple instrumente.

Am citit un mesaj public care, in mod sigur a fost dat si in privat, iar domnul Dragnea, ori nu l-a inteles, ori nu a vrut sa il accepte. A considerat in mod gresit, pe un stil balcanic, ca le dam niste bani multi, dupa care astia or sa taca din gura. A fost un mesaj public pentru Liviu Dragnea. Mesajul SUA nu cerea un raspuns, era un mesaj pentru Dragnea.

A fost o greseala sa vorbesti in numele Parlamentului. Genul asta de ratoiala am vazut-o la lideri latino – americani sau asiatici care se intorc, au in fata o mie de suporteri, dupa care suna la ambasada spun ca au glumit.

Tocmai ne facusem niste aliati in ultimii ani. Ne strica Dragnea relatia? Nu cred, dar cred ca e ridicol sa te ratoiesti la americani dupa ce nu stii cum sa ajungi acolo sa faci o poza.

Dragnea e cel care in ianuarie a dat bani sa isi faca poze cu Trump la restaurant. De cand esti asa luptator anti-american? Asa ceva nu se face. Te lauda trei apaludaci, dupa care, un an doi, nu intelegi ce se intampla.

Dragnea poate merge maine la Washington sa se vada cu cineva? Ca stiu ca nu are viza. Cum suna asta? Stiu acest lucru. Cum poti fi seful unui partid la guvernare in Europa si sa nu ai viza?!”, a comentat Victor Ponta.

Mai multe surse citate de presa au informat ca pretul platit pentru ca Dragnea sa ii stranga mana lui Donald Trump, la masa, a fost de un milion de dolari.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos