Ponta explică prăbușirea PSD-ului în sondaje: Dragnea a făcut rabat la calitate și a mizat pe promovarea persoanelor obediente față de persoana lui!

La puțin peste un an de la preluarea guvenării, PSD se prăbușește în sondaje. Într-un sondaj intern, ajuns pe masa lui Liviu Dragnea, partidul ar avea între 34% și 37%, în timp ce un sondaj SOCIOPOL arată că PSD a ajuns la 34%.

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, riscă o profeție și arată că dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, PSD ar lua sub 30%, totul din cauza modului în care Liviu Dragnea a condus partidul.

”Eu cred ca scorul real daca ar fi alegeri al PSD este sub 30%, pentru ca Liviu Dragnea i-a inselat si dezamgit prea tare pe cei care au votat PSD, nu a facut nimic din ce a promis in Campania Electorala si a promovat doar persoane fara calitate profesionala, care doar sunt obediente fata de persoana lui”, a declarat Victor Ponta.

Sursa: stiripesurse.ro

Ponta explică prăbușirea PSD-ului în sondaje: Dragnea a făcut rabat la calitate și a mizat pe promovarea persoanelor obediente față de persoana lui! was last modified: martie 6th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close