Ponta, Grindeanu si Catalin Ivan sunt istorie pentru PSD! ”Daddy” Dragnea a dat ordine din Grecia, iar partidul ”slugarnicilor” s-a supus!

342

Luni a avut loc primul Birou Permament Național al PSD din ultimele 10 luni. La această ședință nu a participa Liviu Dragnea, care este în vacanța în Grecia, ci a fost condus de secretarul general al partidului Marian Neacșu, scrie b1.ro.

La finalul ședintei de BPN; Marian Neacșu a anunțat că în rândurile membrilor de partid nu se mai regăsest foștii premieri Sorin Grindeanu și Victor Ponta și nici europarlamentarul Cătălin Ivan.

„Vă pot comunica faptul că înainte de începerea ședința de Birou Politic Național am consultat baza electorinică de date a PSD și am găsit că nu se mai regăsesc în rândul membrilor de partid domnii Victor Ponta și Cătălin Ivan. Sorin Grindeanu încă era în baza centrală de date fiind cu posibilitatea de introducere sau de scoatere aparțind organizației județene din care face parte”, a precizat Marian Neacșu.

Secretarul general al PSD a mai precizat că va merge la Timișoara pentru a rezolva problema privind organizația locală și a stabi o conducere interimară ca urmare a excluderii lui Sorin Grindeanu.

Motivul excluderii lui Sorin Grindeanu vine din refuzul acetuia de a demisiona din fruntea guvernului în momentul în care PSD și ALDE i-au retras sprijinul politic, în timp ce Victor Ponta pentru faptul că la sprijinit pe Grindeanu, fiind numit și secretar general al Guvernului în respectiva perioadă. În cazul lui Cătălin Ivan, conflictul europarlamentarului cu Dragnea este unul mai vechi ca urmare a criticilor aduse de acesta conducerii PSD: