Ponta: Guvernul va lucra la foc continuu in zilele urmatoare

525

Premierul Victor Ponta a reunit sambata, toti ministrii in cadrul unei sedinte la Palatul Victoria, in care le-a explicat ca Executivul va lucra in perioada care urmeaza la capacitate maxima, si ca trebuie facut un efort important de a contracara efectele unei propagande iresponsabile de denigrare a Romaniei’.

“In zilele urmatoare Guvernul lucreaza la capacitate maxima indiferent de faptul ca Parlamentul sau alte institutii se mai bucura de concediu. Dumneavoastra trebuie sa fiti zi de zi la Guvern. Vom avea probabil mai mult de o sedinta saptamanala pentru a rezolva rapid toate problemele pe care le avem. Este nevoie sa asiguram stabilitatea si linistea de care este absolut nevoie si mai ales vom face un efort important de a contracara efectele unei propagande iresponsabile de denigrare a Romaniei, purtata tocmai de cei care castiga mii de euro pentru a reprezenta Romania prin diverse structuri ale Parlamentului European. Miile de euro pe care le castiga in fiecare luna din munca romanilor le-au folosit pentru a denigra Romania si sa strice o munca facuta de foarte multi ani de romani si foarte multe guverne. E mare pacat ca la 22 de ani de la Revolutie cineva nu pleaca de la putere decat distrugand tara. Obligatia noastra este ca si pana acum sa facem administratia functionala”, a declarat Victor Ponta in sedinta de Guvern.

Premierul a facut un apel catre ministrul de Interne, Ioan Rus, pentru organizarea in bune conditii a referendumului din 29 iulie privind demiterea presedintelui Traian Basescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos