Ponta il desfiinteaza pe Dragnea! „Se minte la televizor mult mai rau ca pe vremea lui Ceausescu! Eu nu ma las mintit/ cumparat/speriat de Dragnea ‘Falsul Ortodox’ – poate nici dvs!”

110

O noua intoxicare lansata de Liviu Dragnea, cu scopul de a inspaimanta romanii, starneste un val de revolta in spatiul public. Dragnea a sustinut, indemnand romanii sa iasa la vot, ca „se poate intampla ce s-a intamplat in alte tari, sa se legalizeze de exemplu casatoria intre un om si un animal”.

„Daca ma intrebati ce fac eu, merg la referendum si educatie mea ortodoxa, educatia mea de copil crescut la sat, la tara, inconjurat de familia traditionala, ma face sa spun cu toata hotararea ‘Da’ la acest referendum, pentru ca asa vad eu societatea romaneasca, continuitatea acestui popor”, a declarat Liviu Dragnea la Romania TV, duminica seara.

Apoi el a avertizat ca s-ar putea ajunge la casatoria intre oameni si animale. ”Este temerea multora ca se poate intampla ce s-a intamplat in alte tari, sa se legalizeze de exemplu casatoria intre un om si un animal”, a mai spus Dragnea.

Insa in nicio tara din lume nu sunt legalizate astfel de casatorii, conform Wikipedia. Singurele situatii, care au avut loc in Africa sau Indonezia, au legatura cu traditii locale, nefiind acceptate in legislatia acestor tari, scrie Aktual24.

Ironic, Ponta a spus ca „poate la el acasa in Brazilia” sunt casatorii intre oameni si animale.

„7. Sa nu fii desfranat.
8. Sa nu furi.
9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.

Eu nu mai accept minciuna care ne este bagata pe gat in fiecare zi la televizor – mult mai rau decat pe vremea PCR si a lui Ceausescu! Nu mai accept ca minciuna si nesimtirea sa fie politica nationala, sa ne prefacem toti ca suntem prostiti de vorbele goale ale Marelui Mincinos si sa traim resemnati!

Dragnea acum este noul model de “ortodox” !!! Dar nu cred ca a citit si ultimele 4 porunci :

7. Sa nu fii desfranat.
8. Sa nu furi.
9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.

In timp ce aflam de la Sfantul Liviu preacucernicul ca “sunt tari unde se accepta casatoria intre un om si un animal” ( serios ? poate la el in casa din Brazilia) – nu mai dam atentie faptului ca :

1. Ne vinde gazele din Marea Neagra
2. Ne vinde companiile de stat prin Fondul Suveran
3. Ne vinde tara prin cei 35 miliarde de lei pe care ii imprumuta in fiecare an
4. Schimba judecatorii de la Inalta Curte ca pe ciorapi si legile penale ca pe hartia igienica
5. Da amnistia si gratierea ca sa isi poata cheltui linistit milioanele furate!

Eu nu ma las mintit/ cumparat/speriat de Dragnea ‘Falsul Ortodox’ – poate nici dvs!”, a scris Ponta pe Facebook.