Ponta îl face K.O. pe Dragnea: incompetența catastrofală a guvernului PSD nu poate fi acoperită cu ”povești sordide cu sexagenari îndrăgostiți de adolescente”!

655

Fostul premier al PSD, Victor Ponta, anunță vremuri grele pentru economia românească, după ultimul anunț oficial privind explozia inflației.

Ponta scrie pe Facebook că „incompetenta si minciunile din actul de guvernare” nu pot sa fie acoperite indiferent câtă propaganda faci la televizor, „câte Congrese staliniste organizezi și câte povești sordide cu sexagenari îndrăgostiți de adolescente răspândești în presă!”, a scris

„Problema economica din ce in ce mai acuta este dublata de cresterile catastrofale de cheltuieli bugetare (in 2017 minus 5 miliarde euro – in 2018 deja mai rau) , de miliardele de euro pierdute pierdute prin importurile suplimentare ( in 2017 13 miliarde de euro diferenta- in 2018 deja mai rau) , anihilarea investitiilor publice , absorbtie de fonduri europene sub 5% dupa 4 ani din noul exercitiu financiar , dezastrul din sanatate , haosul din sanatate …..ah – si cum ne tot organizam sa sarbatorim Centenarul pana trece anul 2018 de tot!

Chiar si cei mai mari adversari recunosc faptul ca Guvernele PSD „Nastase” si „Ponta” au gestionat bine tara din punct de vedere economic si social / chiar cei mai infocati sustinatori ai PSD recunosc ( mai timizi dar convinsi) ca Guvernele Dragnea 1 ( Grindeanu), Dragnea 2 ( Tudose) si Dragnea 3 ( Dancila) au mers din rau in mai rau inlocuind competenta si eficienta cu o obedienta absurda fata de Presedintele PSD si fata de oamenij sai care conduc de fapt Guvernul ( Darius Valcov si Sevil Shaideh)!”, a scris Ponta pe Facebook.

Fostul premier anunță că începe sa construiasca și să prezinte public proiecte de politici guvernamentale, realizate cu miniștri sau secretari de stat din „Guvernul Ponta”.

Sursa: realitatea.net