Loading...
Ponta: în 2013, Dragnea tăia porcul pentru ”statul paralel”, dar de când cu informarea de la OLAF i-a intrat frica în sânge! | Circul Politic

Ponta: în 2013, Dragnea tăia porcul pentru ”statul paralel”, dar de când cu informarea de la OLAF i-a intrat frica în sânge!

Victor Ponta s-a dezlănţuit, în direct, la Antena 3. După ce l-a somat pe Liviu Dragnea să-şi ceară scuze, Ponta susţine că Dragnea n-a făcut nicio mişcare pentru stoparea abuzurilor pe care chiar el le acuză.

„S-au comis foarte multe abuzuri. Ce l-a oprit pe Dragnea să oprească aceste abuzuri? Ministrul Justiţiei, care e pus de Dragnea, domnul Tudorel Toader, putea oricând să ceară revocarea lui Kovesi.”, a declarat Victor Ponta.

Mai mult, susţine Ponta, lansând un nou atac, Dragnea ar trebui să definească sintagma pe care o foloseşte din ce în ce mai des: ‘statul paralel’.

„Guvern controlat de Liviu Dragnea, Parlament controlat de Dragnea. Nu mi-a zis cu cine să mă lupt. Cine e statul paralel? Dacă se referă la 2013, nu eu tăiam porcul pentru statul paralel, ci el. El a avut protecţie mulţi ani, însă când a venit informarea de la Olaf..Cred că şi acum încearcă să negocieze cu Kovesi. Nu îmi explic de ce nu s-a schimbat până acum, când ai majoritate, un alineat dintr-o lege. Cine nu îl lasă? Nu îl lasă să schimbe Guvernul? L-a schimbat pe Grindeanu, l-a pus pe Tudose. În Parlament, trece ce vrea Liviu Dragnea. Cred că încă negociază cu statul ăla parlalel pe care nu l-a definit.”, a completat fostul premier.

Sursa: stiripesurse.ro

Ponta: în 2013, Dragnea tăia porcul pentru ”statul paralel”, dar de când cu informarea de la OLAF i-a intrat frica în sânge! was last modified: noiembrie 19th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close