Ponta: Ma intereseaza doar problemele guvernamentale, nu scandalurile cu Crin sau Basescu!

1pontaVictor Ponta a declarat ca il intereseaza doar problemele guvernamentale, cum ar fi metroul, autostrazile, locurile de munca, nu scandalurile cu Crin Antonescu sau Traian Basescu, potrivit agerpres.ro.

„Ca o sa fie tot timpul tentative de scandal, de la presedintele Basescu, in ultimul perioada am vazut ca s-a mai oprit, dar probabil nu tine mult, si de la Crin si de la oricine altcineva, eu cred ca datoria mea principala este sa ma ocup de aceste probleme guvernamentale, de partea de metrou, de autostrazi (…) Eu nu o sa merg la chestia asta cu scandalul orice ar face si ar spune oricine”, a afirmat premierul.

De asemenea, el a tinut sa sublinieze ca lucreaza foarte bine cu toti ministrii, indiferent ca sunt liberali, conservatori sau social-democrati.

„99,9% din ceea ce asteapta oamenii de la mine ca prim-ministru este performanta guvernamentala”, a mai afirmat primul-ministru.

Ponta: Ma intereseaza doar problemele guvernamentale, nu scandalurile cu Crin sau Basescu! was last modified: septembrie 28th, 2013 by Circul Politic
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre