Ponta: Investitorul strategic din spatele lui Dan Diaconescu este Adriean Videanu!

548

Premierul Victor Ponta, presedinte al PSD, a sustinut luni ca democrat-liberalii si Dan Diaconescu „au aranjat” lucrurile la combinatul Oltchim.

„Dupa cum vedeti, trebuie sa reparam noi toate relele facute de PDL, cea mai mare hotie – ani de zile de capusare a Oltchimului de catre firmele PDL – sute de milioane de euro din bani publici bagati de hotul hotilor, domnul Videanu. Ati vazut ca, cu o zi inainte de licitatie, dl Videanu si cu dl Roibu aranjau cum sa se faca lucrurile la Oltchim si bineinteles in intelegere politica cu DD pentru a incerca sa acopere urmele fraudelor uriase facute de PDL acolo la Oltchim. Decizia guvernamentala o stiti foarte bine – daca Dan Diaconescu are bani – daca ii da Videanu banii sa-i aduca imediat, dupa care o sa avem grija ce se intampla mai departe cu locurile de munca, cu restul datoriilor. Daca nu, noi, sigur, Guvernul, asa cum am facut si inainte, am platit salariile din luna iulie, le platim si pe cele din luna august si o sa gasim o solutie prin care sa salvam combinatul, sa salvam locurile de munca, dar hotii ca Videanu si impostorii din clipa de fata trebuie sa raspunda in primul rand in fata legii si, sigur, vor raspunde si in fata oamenilor pe 9 decembrie”, a declarat premierul inaintea reuniunii Biroului Permanent National al PSD.

Potrivit acestuia, „o alta mega-hotie facuta de Videanu si de PDL” este cea cu baietii destepti.

 

 

Dan Diaconescu a fost declarat vineri adjudecatar al licitatiei cu oferta in plic pentru achizitionarea a 54,8% din capitalul social al Oltchim Ramnicu Valcea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos