Ponta isi ia talpasita pas cu pas din PSD! Acuza tandemul Dragnea-Firea de ”ambitii si frustrari personale care afecteaza GRAV implementarea unor proiecte fundamentale, precum legea salarizarii sau parteneriatul cu SUA!”

477

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, ataca „echipa Dragnea-Firea” pe care o acuza ca intentioneaza sa il schimbe pe Sorin Grindeanu. „Nu credeam sa mai traim in Romania situatia in care conducerea unui Partid isi saboteaza propriul Guvern”, acuza Ponta, informeaza aktual24.ro.

„Romania este clar o tara cu tendinte sinucigase!!! Cel putin asa inteleg cand vad ce subiecte au fost principale saptamana aceasta!!!

Legea Salarizarii este chiar o tema fundamentala – atat pentru bugetari cat si pentru mediul privat / intalnirea Trump – Iohannis chiar a fost una istorica ( cu efecte sistemice care se vor intinde dincolo de mandatul prezidential al celor doi si care vor influenta generatiile urmatoare din tara noastra)!

Si totusi daca va uitati principala tema politica in media ( si deci in opinia publica activa) a fost conflictul intre Echipa Premierului Grindeanu si Echipa Dragnea – Firea !!! Un subiect total toxic, artificial, pornit exclusiv din ambitii si frustrari personale, irelevant pentru viata romanilor si care afecteaza grav implementarea unor proiecte fundamentale ( de la Legea Salarizarii la Parteneriatul cu SUA) !!!

Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca dupa PNTCD in 1999 nu credeam sa mai traim in Romania situatia in care conducerea unui Partid isi saboteaza propriul Guvern ( chiar daca ceva oarecum asemanator s-a incercat in Toamna anului 2015)!

Sper totusi ca ratiunea si bunul simt atat al membrilor PSD cat si al romanilor in general sa impuna scoaterea acestui subiect toxic de pe agenda!!! Altfel vom plati toti un pret mare si nemeritat!”, a scris Ponta pe Facebook.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, sambata, la Romania TV, ca este posibil ca premierul Sorin Grindeanu sa fi preferat un alt „spate politic” decat cel asigurat de catre social-democrati.

Intrebat vineri daca in PSD exista pepiniera de potentiali inlocuitori ai premierului Sorin Grindeanu, Dragnea a sustinut ca „PSD e un partid mare, are nu numai pepiniera, are si padure”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos