Ponta, la lansarea Pro România: PSD e confiscat de o persoană care folosește votul a milioane de oameni pentru interese personale și meschine!

328

Victor Ponta a lansat duminică, alături de Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin, proiectul politic Pro România, o mișcare #altfel. Fostul premier a susținut că, împreună cu ai săi colegi, au pregătit acest proiect pentru a oferi o alternativă la PSD, un partid controlat de un singur om și de anturajul său, pentru propriile interese meschine.

”Am vrea sa oferim o alternativa la ceea ce inseamna oferta politica. PSD este confiscat de o persoana si un grup care foloseste votul oamenilor pentru interese personale si meschine. PSD a ajuns sa promoveze politici care mai exista doar in Venezuela.

Directia in care merge tara este gresita. Anul 2017 poate sa semene cu 2009 daca mai impartim bani pe care nu ii avem. Nu mi-am propus sa rup PSD, nu am sunat niciun coleg sa vina aici. Acolo am crescut politic si faptul ca acum este confiscat de o persoana… poate se vor elibera”, a declarat Victor Ponta.