Ponta, lucrat pe la spate? Ce intelegeri SECRETE au de fapt Antonescu, Basescu si Iohannis!

658

1uuuuuPSD a refuzat propunerea liberalilor de a-l pune pe Klaus Iohannis in functia de ministru de Interne. In spatele refuzului stau, se pare, informatii privid o intelegere intre Iohannis si presedintele Traian Basescu, care l-ar face pe primar omul acestuia in Guvern.

Klaus Iohannis ar putea fi omul lui Traian Basescu in Guvern, prin care seful statului ar forta controlul Executivului. Asta deoarece Iohannis, care pana acum cateva saptamani nici nu voia sa auda de vreo functie guvernamentala, se pare ca a acceptat propunerea PNL de a deveni ministru in Guvernul Ponta dupa o discutie cu Traian Basescu.

Cooptarea lui Klaus Iohannis in echipa de guvernare a venit ca o surpriza pentru social-democrati pentru ca liberalii spuneau ca acesta nu vrea niciun soi de functie guvernamentala. Se pare, insa, ca acceptarea din partea lui Klaus Iohannis, dar si conditia de a fi si vicepremier, nu doar ministru de Interne, vine dupa o discutie pe care primarul Sibiului a avut-o cu presedintele Traian Basescu.

Astfel, Iohannis ar fi devenit omul lui Basescu in Guvernul Victor Ponta, dovada si faptul ca Traian Basescu l-a sustinut fara rezerve in toate discursurile sale publice, desi acum cativa ani nu l-a acceptat ca premier spunand ca este pus de la Grivco de Dan Voiculescu.

Aceasta schimbare de macaz a insemnat si o schimbare de strategia in PNL, care acum pare ca va duce la ruperea coalitiei de guvernare.

Sursa: romaniatv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos