Ponta, necruțător cu fostul său coleg de partid: ”Dragnea nu are educație politică și capacitate intelectuală de a conduce o țară!”

689

Comitetul Executiv Naţional al PSD are un singur membru, pe Liviu Dragnea, care controlează Parlamentul, Guvernul, Curtea de Conturi şi alte instituţii ale statului, a declarat Victor Ponta.

“Se va decide compoziţia Guvernului în conformitate cu dorinţa domnului Liviu Dragnea. E un singur membru în CEx. Decide domnul Dragnea să facă un Guvern, dacă se poate mai bun decât ultimele două, care au fost, totuşi, două guverne lamentabile în ceea ce priveşte acivitatea profesională a majorităţii membrilor. Un singur om, domnul Dragnea, controlează în acest moment şi Parlamentul, şi Guvernul, şi partidul, Curtea de Conturi şi alte instituţii. S-a mai întâmplat ca o singură persoană să aibă practic toată puterea, domnul Băsescu, acum o are domnul Dragnea. Nu pot să spun că îl deranjează cineva”, a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

Ponta nu a ratat ocazia să îl ironizeze pe Klaus Iohanis pentru faptul că a acceptat-o atât de rapid pe Viorica Dăncilă pentru funcția de premier: ”Domnul Iohannis bine că n-a venit la şedinţa PSD ca să semneze acolo (decretul de numire al premierului)”.

Ponta a mai susţinut că, în perioada în care a fost preşedintele PSD, Liviu Dragnea “era un om mai ascuns, care îmi spunea cum mă iubeşte, cum mă sprijnă, dar probabil că aşa e un anumit gen de politică, să îi împingi pe toţi pe scări. Treaba lui. Eu cred că domnul Dragnea nu are educaţia politică şi capacitate intelectuală de a conduce o ţară. Acum, însă, o conduce. Din punctul meu de vedere o conduce prost, motiv pentru care eu nu mai sunt membru PSD şi fac opoziţie. O să votez împotriva Guvernului Dragnea 3”.

Sursa: b1.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos