Ponta, noi acuze la adresa lui Dragnea: ”Daca Florin Georgescu ar fi propus de catre PSD pentru functia de premier l-as vota cu toata inima, dar el a refuzat din start orice discutie! PRIETENII STIU DE CE!”

480

Victor Ponta isi manifesta regretul ca Florin Georgescu a refuzat propunerea de a ocupa postul de premier. El este convins ca, oricum, Dragnea nu i-ar fi propus „in mod serios”lui Georgescu sa conduca guvernul, scrie aktual24.ro.

„Daca Florin Georgescu ar fi fost propus de catre PSD pentru functia de Prim Ministru l-as fi votat cu toata inima si as fi convins inca 50 de parlamentari din afara PSD – ALDE sa o faca / dupa care as fi fost linistit ca economia romaneasca va merge bine, masurile sociale implementate, vom avea din nou competenta profesionala si seriozitate, stabilitate si predictibilitate ; si mai ales as fi fost convins ca Guvernul va fi condus de la Palatul Victoria – nu din alte birouri. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca Presedintele Iohannis nu ar fi avut niciun motiv sa il respinga – absolut niciunul!

Din pacate nu cred ca cineva ii va propune in mod serios lui Florin Georgescu aceasta functie – si stiu destui care vor rasufla usurati ca el a refuzat din start orice discutie avand acest obiect ! ‘Prietenii’ stiu de ce ….”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos