Ponta nu merge la Cotroceni de Ziua Nationala: Voi asista la parada de la Arcul de Triumf

375

Premierul Victor Ponta a declarat ca va asista la parada care va fi organizata in Bucuresti, la Arcul de Triumf, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, el raspunzand insa astfel intrebat de jurnalisti daca a primit invitatie la receptia care va fi organizata, joi, de Presedintie, pentru Ziua Nationala, conform Mediafax.

Intrebarea a fost formulata de jurnalisti la conferinta de presa sustinuta, la Palatul Victoria, de premier alaturi de cancelarul Austriei.

„Voi participa, pe 1 Decembrie, la parada de la Arcul de Triumf, unde inteleg ca va fi si presedintele, si presedintii celor doua camere”, a spus Ponta.

Jurnalistii au adresat din nou intrebarea, precizand ca aceasta se refera la receptia organizata de Presedintie, incercand astfel sa afle daca premierul se va duce sau nu la Palatul Cotroceni.  „V-am raspuns”, a conchis Ponta.

Presedintele Traian Basescu a sustinut, marti seara, ca stie ca reprezentantii USL „pregatesc fluierasii” pentru ceremonia de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf din Capitala, precizand ca va lua parte la manifestatii.
„Stiu ca pregatesc pentru 1 Decembrie fluierasii la Arcul de Triumf”, a sustinut Basescu, intr-o emisiune la B1 Tv.

El a fost intrebat daca va participa la manifestatii.

„Sigur ca ma voi duce, sunt in tara, e Ziua Nationala, n-am cum sa nu ma duc”, a replicat seful statului.

De asemenea, el a catalogat acest lucru drept „penibil pentru un prim-ministru”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos