Ponta: Rog a se publica oficial convorbirile mele telefonice de DNA

450

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, ca cei de la DNA, sa publice orice convorbire telefonica in care a fost interceptat.

„Am vazut azi inainte sa vin ca vorbesc la telefon sa pun sefi pe nu stiu unde. Bine, nu e in competenta mea, dar asta chiar nu intereseaza pe nimeni, motiv pentru care o sa solicit Directiei Nationale Anticoruptie sa publice imediat orice convorbire a mea telefonica pe care au interceptat-o. Daca nu o publica si o dau doar pe surse la prietenii din presa inseamna ca intra in batalia politica si eu nu cred ca cineva isi doreste acest lucru. Sper sa dea rapid orice convorbire a mea”, a afirmat Ponta, la inceputul sedintei de guvern.

El a adaugat, ironic, ca ar aprecia daca DNA nu ar publica si convorbirile cu sotia sa.

 „Daca se poate sa nu publice ce am vorbit cu sotia, le voi fi recunoscator. In rest, toate celelalte convorbiri ale mele sunt publice, sunt legale si voi cere azi oficial celor de la DNA, daca au, eu asa am citit in ziarele lor, ca au convorbiri ale mele. (…) Voi face o cerere legala. Asta nu inseamna ca imi fac iluzii ca maine nu va aparea altceva”, a sustinut Ponta.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos