Ponta: Romania are nevoie de doua simboluri, biserica si armata, pentru a tine calea dreapta!

628

1copaVictor Ponta a declarat intr-un discurs tinut la Facultatea de Teologie din Cluj, ca in aceasta perioada Romania are nevoie de doua simboluri, biserica si armata, pentru a tine calea dreapta.

Victor Ponta a declarat, vineri, in discursul tinut in Aula Facultatii de Teologie, dupa inaugurarea Campusului Teologic „Nicolae Ivan”, ca a fost important pentru Guvern sa sprijine aceasta lucrare pentru ca BOR sa poata pregati generatiile urmatoare.

„Invitarea mea si distinctia primita ma onoreaza. Aveti in sala un credincios, in persoana lui Ioan Rus, care mi-a explicat cat e de important ca Guvernul sa sprijine aceasta lucrare, mi-a explicat ca, pentru Cluj, un centru spiritual al Transilvaniei, ortodocsii, care sunt cei mai multi, nu pot fi cei mai saraci si nu pot fi cei care nu au un loc in care sa pregateasca generatiile urmatoare. Era obligatia din partea oricarui Guvern sa sprijine aceasta lucrare, asa cum este obligatia si a actualului Guvern de a sprijini orice lucrare care vine in sprijinul elevilor si studentilor si BOR. Nu intamplator, intr-o perioada in care atat de multe lucruri ne despart, sunt doua simboluri in jurul carora romanii se strang, in primul rand biserica si, de asemenea, armata romana, simboluri de care avem foarte mare nevoie pentru a tine calea dreapta si a nu ne pierde in lucrurile care ne despart zi de zi”, a spus Ponta.

Discursul a fost rostit de premier in prezenta Mitropolitului Clujului, IPS Andrei, caruia Victor Ponta i-a facut cadou un tablou pe care erau pictati mai multi sfinti.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos