Ponta se autosaboteaza pe Facebook: „Sunt corupt, ciuma pesedista, mocirla si chiar stirb! Huooo”!

469

Victor Ponta a comentat pe pagina sa de Facebook decizia CSM de a da aviz favorabil grațierii. Fostul premier a întrebat ironic dacă și membrii CSM sunt corupți sau pesediști, în urma deciziei luate.

”Un jurnalist de la Deutsche Welle indrazneste sa considere ca decizia CCR este corecta si vede conducerea DNA facand politica „iacobina”!!!! Huoooo – este un corupt, vandut Rusiei, ciuma rosie , dusman de clasa , etc.

Ieri CCR constata un conflict intre puterile statului prin faptul ca DNA a incalcat Constitutia intrand in activitatea politica a Guvernului si Parlamentului. Huooo – coruptilor, pesedistilor, proRusilor, etc !

Azi CSM da aviz pozitiv legii gratierii – huooo!!! Alti corupti , vanduti rusilor, pesedisti, etc!

Ce ma fac – si eu sunt de acord cu ei! Asta inseamna ca sunt doar corupt, prorus, ciuma pesedista sau sunt si „mocirla” si chiar „stirb”!? Ca m-as bucura.

Acum serios : astia care ne tot numesc pe toti cei care nu suntem de acord cu ei „mocirla” si „stirbi” sunt fascisti sau pur si simplu niste nebuni periculosi ?!?! Eu merg pe prima varianta! Dvs ce credeti?” a scris Victor Ponta pe Facebook, citat de stiripesurse.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos