Ponta: șeful PSD joacă la două capete! Dragnea face pe eroul în studioul Antena 3 și o atacă pe Kovesi, dar când iese din emisiuni o sună umil pentru a-și cere iertare!

426

Victor Ponta a sustinut miercuri, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca Liviu Dragnea era in relatii foarte bune cu Laura Codruta Kovesi. El spune ca seful PSD o suna pe sefa DNA dupa ce iesea de la emisiunile Antena 3 pentru a-si cere scuze ca o ataca.

”Exista si azi aceasta negociere intre DNA si Dragnea. Ma intreaba oamenii pro DNA cum de nu l-au luat pana acum, dupa ce a facut declaratiile alea despre DNA. Le-am spus: ‘Pentru ca dupa ce iese din emisiune suna si spune: Hai mai Codruta, m-a pus Gadea sa spun!”, a declarat Ponta.

El spune ca acum „binomul” a devenit „monom”.

„Din punctul meu de vedere s-au schimbat niste lucruri. N-a fost binom, a fost trinom. Si din binom s-a facut monom. E batalie cine conduce, Iohannis sau Dragnea. Credeam ca reforma e judecatorilor sa nu le mai fie frica, iar DNA-ul sa prinda corupti. E o democratie nefunctionala, nu se merge cu nimic mai departe. Alta solutie decat sa ai niste judecatori atat de independenti, incat sa nu le mai pese de DNA… A fost o curatenie de genul asta. Daca stiu ca nu l-a sunat nici SRI, nici DNA, nici Iohannis, am garantia 90 la suta ca judeca dupa capul lui”, a spus Victor Ponta.

Ex-premierul a povestit cum a evoluat Liviu Dragnea in politica.

„Dragnea mi-a cerut un lucru pe care i l-am dat, a zis ca el se ocupa de partid. Cand nu eram la Guvern, eram cu familia. A folosit puterea politica si a inlocuit niste oameni. Am gresit, sigur. Iohannis nu face intelegeri, dar Dragnea face intelegeri, a incercat. Dorinta lui Dragnea, tu n-ai nicio problema in 2019, eu raman cu Guvernarea”, a mai zis invitatul lui Rogozanu.

Victor Ponta a spus ca „Liviu Dragnea va fi tinut pentru 2019, pentru ca e cel mai bun adversar pentru Iohannis”.

„La povestea din 2011, eu nu eram nimic. Dar eram acasa la Ghita, care imi e si prieten acum. Am o relatie veche cu George Maior. Probabil o sa ne vedem cu familiie. Dragnea a vrut el sa vina la aceste intalniri. Cand esti prim-ministru al unei tari, trebuie sa te vezi cu toata lumea din acest stat, de la BNR, de la SIE. Ne mai si certam. Cel mai tare m-am certat pentru Dragnea, m-am dus si la Inalta Curte, ca sa fiu martor in dosarul lui. Sigur ca ne certam, dar eu eram in locul in care trebuie sa fiu. Cu Kovesi n-am avut o relatie apropiata, nu ne-am placut in niciun fel”, a afirmat Ponta despre vremurile in care ii lua apararea lui Dragnea.

Sursa: aktual24.ro