Ponta susține că paranoia lui Dragnea s-a agravat: ”Când trage o minciună gogonată o face mereu ca să ascundă ceva murdar făcut chiar de el însuși!”

236
Victor Ponta a început o serie de acuze grave îndreptate către fostul subaltern și coleg, Liviu Dragnea. Fostul premier al României a lansat în spațiul virtual dezvăluiri prin care se dorește să se întărească ideea că Dragnea a sperat în clemența lui Kovesi.

Fostul premier a mai pus o piatra la temelia scenariului lansat de Sorin Roșca Stănescu, potrivit căruia Liviu Dragnea i-ar fi cerut ministrului Justiției să amâne cererea de revocare din funcție a șefei DNA.

„Cand Dragnea Mincinosul a spus zilele trecute ca eu am “doua prietene” la DNA m-am gandit ca paranoia lui s-a agravat (chiar nu am nici doua, nici macar o prietena – si nu am taiat porcul pentru nimeni de acolo)! Dar cand Dragnea trage o minciuna gogonata o face mereu ca sa ascunda ceva murdar facut chiar de el insusi – tineti minte cand va spunea ca el nu stie ce este Ordonanta 13? Sau acum cand zice ca nu mai stie cum e cu salariile taiate si sa o intrebam pe Olguta? L-am avertizat sa nu mai minta despre mine – de cate ori el spune o minciuna despre mine eu spun un adevar despre el! Oare ce spune SRS o fi explicatia de data asta?”, scrie Ponta pe Facebook.

Sursa: evz.ro