Ponta taie în carne vie actuala conducere a PSD, la fix 8 ani de când a fost ales președinte al partidului: ”Are cea mai haotică și incompetentă guvernare din istoria sa!”

396

Fostul premier Victor Ponta precizează, marţi, într-o postare pe Facebook, că se împlinesc opt ani de când a fost ales preşedinte al PSD, criticând modul în care este condusă acum formaţiunea, şi susţine că regretă faptul că de peste un an PSD are cea mai haotică şi incompetentă guvernare din istoria sa.

„În 2018, PSD are un lider care nu se va legitima niciodată printr-o competiţie corectă şi deschisă că cea de la Congresul din 2010, ci prin aranjamente de culise şi prin cumpărarea sprijinului. Îmi pare rău că PSD nu se mai comportă ca un partid de stânga modern, ci a fost întors cu forţa la ideile lui Vadim Tudor din anii ’90 – şi mai nou are un lider care îşi face un model din Viktor Orban. Îmi pare rău să văd că de peste un an PSD are cea mai haotică şi incompetentă guvernare din istoria sa. Îmi pare rău să văd cum un grup de oameni paraşutaţi din alte partide au confiscat PSD şi îl folosesc doar pentru puterea personală, bani şi pentru protecţie în faţa legii!”, scrie Ponta.

Ponta afirmă că pe 20 februarie 2010 colegii din PSD l-au ales, „în urma unei competiţii deschise şi corecte”, lider al partidului şi menţionează că va fi „toată viaţa mândru de acest lucru şi recunoscător pentru încrederea acordată”.

Sursa: comisarul.ro