Ponta: Voi vota “Da” la Referendum

547

Premierul Victor Ponta a declarat, la Bruxelles, ca nu are nici un secret de ascuns si a precizat ca va vota “Da” la Referendumul de demitere a lui Traian Basescu si nu va comenta nimic din ce spune presedintele suspendat Traian Basescu pana la referendumul din 29 iulie.

„Eu am promis un lucru si ma tin de el: nu ma intereseaza ce spune domnul Basescu. Presedintele in functie, domnul Antonescu, va raspunde daca este cazul. In rest, domnul Basescu are de discutat cu poporul roman. Nu am de gand si nu o sa comentez pana pe 29 iulie nimic din ce face domnul Basescu. Pot doar sa va spun de pe acum, ca nu este un secret: voi vota “Da” la referendum”, a afirmat Victor Ponta, intrebat de ziaristii romani cum comenteaza acuzatiile lui Traian Basescu la adresa Uniunii Social Liberale.

Seful Executivului a aratat ca Basescu are de raspuns in fata romanilor pentru tot ceea ce a facut in ultimii ani. „Nu vreti sa ma credeti ca nu ma intereseaza ce spune domnul Basescu. Ma intereseaza ca domnul Basescu sa raspunda in fata romanilor pentru tot ceea ce a facut in acesti ani si atunci sunt convins ca noua milioane de romani vor vota ca si mine”, a spus Ponta.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos