Cei mai populari primari pe Facebook!

605

1 piedoneCei mai populari primari pe Facebook sunt Sorin Oprescu si Cristian Piedone, cei doi primari din Capitala.

Atat primarul Capitalei, cat si primarii de sectoare s-au conformat principiului „Nu ai Facebook, nu existi” si si-au creat conturi pe Facebook, ba mai mult, ei sunt activi si socializeaza cu bucurestenii.

Sorin Oprescu, edilul Capitalei, se afla in fruntea clasamentului cu aproape 45.000 de fani. In urma sa se situeaza Cristian Popescu-Piedone, primarul sectorului 4, cu 37.487 de fani. De mentionat este faptul ca, dintre toti primarii de sector, Cristian Piedone conduce detasat clasamentul, urmatorul primar in top fiind Robert Negoita, primarul sectorului 3, cu 7,311 de admiratori.

Popularitatea pe Facebook a primarului Cristian Popescu-Piedone se poate datora si faptului ca posteaza aproape zilnic anunturi, poze de la evenimente, hotararile si realizarile Primariei Sectorului 4, ba chiar si evenimente importante din viata sa personala.

Spre exemplu, joi, edilul a implinit varsta de 50 de ani. Cu aceasta ocazie, aproape 4000 de oameni au dat „Like” la eveniment si alti 1500 i-au urat „La multi ani” primarului.

„La multi ani sanatosi incojurat de cei dragi, stau in sectorul 6, dar apreciez foarte tare ce ati facut la dvs in sector RESPECT”, „Domnule primar ,va doresc multi ani fericiti alaturi de familie si de cei dragi. Locuiesc in sectorul 3, dar va apreciez pentru ce-ati facut in sectorul 4. Sunteti un PRIMAR DEOSEBIT.” , sunt cateva dintre urarile primite de Piedone.

La fel si cu ocazia implinirii a 25 de ani de casnicie, edilul sectorului 4 a postat un mesaj emotionant care a strans aproape 2.500 de like-uri.

„Poate ca unii dintre Dvs stiu ca astazi am aniversat Nunta de Argint. Imi este greu sa exprim in cuvinte ce au insemnat cei 25 de ani de casnicie pentru mine, tot ce pot sa spun este ca ca va doresc si Dvs da aveti parte de aceleasi bucurii pe care le-am trait eu in tot acest timp: o sotie pe care am simtit-o langa mine in fiecare zi si doi copii pe care ii iubesc mai mult decat orice pe lume. Le multumesc tuturor celor care au participat la aniversare, incepand cu nasii nostri de astazi Catalin Maruta si Andra, precum si celor 100 de fini ai nostri care au venit sa ne sarbatoreasca. Dumnezeu sa ne ajute pe noi toti sa avem parte de iubire toata viata- nunta de argint.”, a scris Piedone pe Facebook pe 25 octombrie 2012.

Urmatorii in clasament sunt Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, cu aproape 6.500 de like-uri si Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, cu aproximativ 6000 de like-uri.

Primarii care au cei mai putini admiratori pe Facebook sunt Neculai Ontanu, sector 2, cu 4.784 de fani si Rares Manescu, sector 6, cu 3.327 de fani.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos