Portavocea PSD, Chirieac, demascat de un fost premier: „Cand mai dati bani pe fake news lucrati si voi cu profesionisti! Smecherii astia ai vostri fac niste gogosi rasuflate de care rad si curcile!”

500

O lista cu presupusi ministri ai viitorului guvern, difuzata de DC News, patronat de Bogdan Chirieac, este luata la misto de Victor Ponta si caracterizata drept fake news.

„Echipa ‘Viorica’ – cand mai dati bani pe fake news lucrati si voi cu profesionisti! Smecherii astia ai vostri fac niste gogosi rasuflate de care rad si curcile! Sau luati ceva ‘parandarat’ de la ei?”, a scris Ponta pe Facebook.

Lista a fost publicata de DC News.

Bogdan Chirieac, acuzat si de un lider PNL ca aceasta lista este fake news, a reactionat nervos, sustinand ca „nimeni nu a dat niciun drept la replica”. Prin urmare, conform acestei logici sucite, lista ar fi adevarata.

„Inainte de orice, sa avem proprietatea termenilor vizavi de fake news. Nu este niciun fake news. Avem facsimilul respectiv, spunem in textul stirii ca este o lista de negociere si mai anuntam toate personalitatile din PNL pe care le-am sunat pentru a comenta. Am scris acolo, in stire, ca pana la ora publicarii acesteia – si nici pana acum – nimeni nu a dat niciun drept la replica. Ba, luand-o pas cu pas, avem mai multe confirmari ale unor persoane de pe lista”, a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3, citat de DC News.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos