Postul controlat de Voiculescu desfiinteaza punct cu punct guvernarea Dragnea. Radu Tudor, ironii la adresa sefului PSD pe care il numeste ”Canuta om sucit”!

323

Prestaţia guvernării PSD-ALDE a fost criticată din nou la Antena 3 tocmai de realizatorul care, până de curând, folosind acelaşi stil, lăuda prestaţia lui Liviu Dragnea şi a coaliţiei pe care o conduce. Iar ironiile însoţesc tot mai mult criticile acide, informeaza digi24.ro.

”Zece dovezi ale existenței personajului Cănuță om sucit în această majoritate. Nu știu dacă ele sunt întruchipate de o figură anume, de vreun președinte anume, dar el există cu siguranță”, a afirmat realizatorul TV Radu Tudor, la Antena 3. Lansat apoi într-o prezentare didactică, la tablă, aşa cum, până nu demult, puncta realizările guvernării PSD-ALDE, cu Liviu Dragnea în studiou, Radu Tudor le-a luat pe rând:

*OUG 13 – adoptată, apoi retrasă

*TVA zero la construcţii – măsură retrasă de Dragnea

*Majorarea salariilor de la 1 iunie – amânată

*Grindeanu – demis în forţă, după ce fusese prezentat drept cea mai bună soluţie de premier
*Taxa de solidaritate – Guvernul Tudose nu o consideră oportună
*Taxa pe gospodărie – s-a renunţat
*CAS şi CASS – rămân pe modelul actual

*Pilonul II de pensii – Naţionalizarea anunţată de ministrul Finanţelor, dar contrazisă la vârful PSD

*Angajările la stat – premierul spune că vor fi îngheţate, dar măsura e contestată de un ministru

*Şeful ANAF e demis pe motiv de slabă colectare, dar e reangajat pe post de vicepreşedinte

De remarcat că adversitatea Antenei 3 faţă de Liviu Dragnea rămâne în creştere. În ultimele săptămâni, postul controlat de familia Voiculescu a lansat atacuri din ce în ce mai dure la adresa liderului PSD, pomenind inclusiv nebuloasa afacerilor acestuia din Brazilia şi a legăturilor cu societatea Tel Drum.