PPDD se rupe: Tudor Barbu pleaca din partidul lui Diaconescu!

640

1tudor barbuPPDD se rupe. Senatorul Tudor Barbu pleaca si el din partidul lui Dan Diaconescu dupa ce, saptamana trecuta Radu Popa a fost exclus din PPDD.

Liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochitoiu a declarat ca senatorul PPDD Tudor Barbu i-a transmis ca vrea sa paraseasca partidul, iar dupa discutia cu acesta au covenit ca Barbu sa se mai gandeasca asupra acestei decizii.

„Mi-a spus astazi (Barbu – n.r.) ca ar vrea sa plece din partid si l-am intrebat si l-am rugat daca mai putem face ceva sa nu se intample lucrul acesta. A zis ca se mai gandeste, eu sper totusi sa nu se intample lucrul acesta”, a declarat Vochitoiu, precizand ca urmeaza discutii luni in grupul parlamentar, la care va lua parte si Dan Diaconescu.

El a mai sustinut ca Tudor Barbu, alaturi de Dan Diaconescu, este cel care a „inventat” partidul si l-a facut sa devina un partid parlamentar.

„Dan Diaconescu stiu ca i-a spus cu lacrimi in ochi lui Tudor Barbu: Tudore, ce pot sa fac eu pentru tine sa ramai alaturi de mine pentru ca noi am luptat umar la umar impotriva USL si a ceea ce se intampla azi in Romania?. Nu a primit un raspuns, cred ca trebuie sa avem rabdare”, a mai declarat liderul senatorilor PPDD.

Vochitoiu a afirmat ca nu exclude ideea ca acesta sa paraseasca partidul, mentionand ca, daca vor mai fi unul sau doua cazuri de parlamentari PPDD care sa paraseasca formatiunea, nu e vorba de o „miscare de masa”.

La intrarea in sala de plen, Tudor Barbu a evitat sa faca declaratii despre parasirea PPDD.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos