Preda, intepat de Blaga dupa suspendarea din PDL: Nu prea imi dau seama daca a fost vreodata in partid!

592

PD - REUNIUNEPresedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga l-a intepat pe Cristian Preda dupa decizia acestuia de a nu mai reveni in partid, motivand ca nu il bucura aceasta atitudine si ca fiecare este liber sa isi aleaga drumul in politica.

‘Sa fie sanatos. Nu ma bucura plecarea nimanui, dar dansul nu prea imi dau seama daca a fost vreodata in PDL. Nu ma astept la nicio plecare, dar pana la urma, nu o data am spus, fiecare este liber sa isi aleaga drumul in politica, cel in care crede. Partidul este unul puternic, unit. Iata, la alegerile noastre interne, pentru desemnarea candidatului pentru a ne reprezenta in batalia viitoare prezidentiala, prezenta in regiunea nord-est a fost una foarte buna, aproape 65%. Era si mai buna daca era o prezenta cat de cat mai rezonabila la Neamt, dar in rest lucrurile au decurs foarte bine’, a spus Vasile Blaga, luni, inainte de sedinta Sedinta Biroului Permanent National al PDL.

Europarlamentarul Cristian Preda (suspendat din PDL) a declarat vineri ca nu se mai intoarce in Partidul Democrat Liberal si ca vrea sa participe la transformarea Miscarii Populare si a Fortei Civice intr-o noua formatiune, care va defini alternativa politica la USL.

Sursa: agerpres.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos