Premierul Dancila a ajuns de rasul internetului: e comparata cu militianul analfabet dintr-un film romanesc consacrat!

639

Modul in care premierul Dancila a pronuntat „2020” („douazeci-douazeci”), citind de pe foi, a starnit un val de ironii pe Facebook. Viorica Dancila este comparata chiar si cu militianul analfabet din filmul „Cel mai iubit dintre pamanteni”.

„Este ca-n scena din ‘Cel mai iubit dintre pamanteni’, asa le intelegea si le zicea si tablagiul lui Petrini: ‘Saptispe cu cincizeci si trei! Pai asa, vezi! [email protected]@-va muma in [email protected] de reactionari!’”, arata jurnalistul Ionel Stoica pe Facebook.

Iata de unde au pornit ironiile la adresa lui Dancila.

„Astazi adoptam in perspectiva Euro douazeci-douazeci si Hotararea Guvernului privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii ‘Consolidarea si modernizarea stadionului Giulesti Valentin Stanescu, realizat prin Compania Nationala de Investitii. Finantarea obiectivului se va face de la bugetul de stat prin bugetele Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si Ministerului Transportului, in valoare totala de 121 de milioane, iar termenul de finalizare va fi de 21 de luni”, a citit Dancila.

Vezi video de la minutul 1.35:

Sursa: aktual24.ro