”Premierul” Dragnea va prezenta o evaluare asupra activitatii ministrilor: ”Rezultatele pe primele trei luni sunt bune!” Marioneta Grindeanu nici macar nu este amintita!

445

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că va prezenta la finalul săptămânii viitoare o evaluare proprie, ca şef al partidului, asupra activităţii miniştrilor, urmând ca acest subiect să fie discutat şi în primăvară.

Sper ca la sfârşitul săptămânii viitoare să am o conferinţă de presă să prezint o evaluare a activităţii Guvernului, ca preşedinte al partidului şi prin comparaţie cu programul de guvernare”, a spus Dragnea la un post de televiziune, potrivit News.ro.

El a afirmat că, având în vedere „perioada tulbure” din ultima perioadă, Guvernul „şi-a făcut treaba”.

Rezultatele pe primele trei luni sunt bune”, a adăugat şeful PSD.

Întrebat dacă se pune şi problema unor remanieri, Dragnea a afirmat că astfel de discuţii vor avea loc la începutul verii, după ce va fi făcută o analiză mai amănunţită în Guvern în luna mari.

Vom vedea dacă vor fi schimbări sau nu, la vară, la toamnă, dacă se vor face la anul sau nu se vor face. E prematur să discutăm acum. Majoritatea miniştrilor îşi fac treaba”, a spus Dragnea, citat de Digi24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos