Presa din Romania se afla in custodia Moscovei! Asta lasa sa se inteleaga ambasadorul Rusiei la Bucuresti!

468

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, a lasat de inteles ca tara sa se implica in influentarea opiniei publice din Romania prin intermediul presei din tara noastra. Intr-un interviu acordat pentru Digi24, ambasadorul a manifestat o atitudine agresiva.

Iata dialogul purtat de ambasador cu jurnalista Digi24 dupa finalizarea unui interviu pe care l-a acordat acestui post:

Valeri Kuzmin: In ceea ce priveste influenta noastra in media din Romania, sa inteleg ca nu crezi in libertatea de opinie, pluralismul punctelor de vedere, schimburi democratice de opinie? Nu crezi in asa ceva, Cristina? Spune-mi, te rog, sincer.

Cristina Cileacu, jurnalist Digi24: Bineinteles, cred in ele, dar…

Valeri Kuzmin: Crezi? Deci ia-o ca pe o expresie democratica a libertatii de opinie. Asta este tot. Si nu o interpreta ca pe o agresiune. Noi nu consideram agresiuni atat de multe lucruri pe care le auzim aici, in Bucuresti, in Romania, din partea presei. Nu din partea oamenilor de pe strada, nu din partea oamenilor de afaceri, a artistilor, politicienilor.

Cristina Cileacu: Deci se vorbeste rau despre Rusia, asta imi spuneti?

Valeri Kuzmin: Este o rata mare de relatari neprietenoase la adresa Rusiei, facute in numele oficialilor de top si nu voi relua subiectul, pentru ca nu este scopul interviului nostru. Pentru ca orice ti-as spune, o sa te duci la redactie si o sa spui ca ambasadorul rus ne acuza si asa mai departe…Da, Cristina, din pacate.

Cristina Cileacu:Nu fac asa ceva. Imi pare rau.

Valeri Kuzmin: Serios?

Cristina Cileacu: Serios.

Valeri Kuzmin: O sa vedem.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos