Presedintele executiv al PMP sustine ca Dragnea va propune un nou premier de la UDMR, ceea ce ”depaseste imaginarul in politica”! Kelemen Hunor: ”A tras ceva pe nas?”

433

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a comentat sarcastic declaratiile facute de presedintele executiv al PMP Eugen Tomac, privind posibilitatea unui premier din partea Uniunii, afirmand ca deputatul „a fumat ceva” sau a „tras pe nas”, scrie aktual24.ro.

„L-ati intrebat pe domnul Tomac ce a fumat astazi dimineata? Si cu un aer grav a anuntat acest lucru. A tras ceva pe nas? E grav, cand un lider de partid, cu un aer atat de grav, vorbeste prostii”, a spus Kelemen Hunor, scrie News.ro.

El a comentat ca Eugen Tomac „se uita la noi (UDMR – n.r.) ca la o catastrofa nationala”, repetand ca liderul PMP „a fumat ceva”.

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat, marti, la Parlament, ca a aflat de la mai multi parlamentari, inclusiv de la cei din grupul PSD, ca liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, va propune un nou premier de la UDMR, ceea ce este o chestiune care „depaseste imaginarul in politica”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos