Președintele Iohannis le dă o palmă după cap borfașilor din PSD arătându-și întreaga susținere pentru DNA și Kovesi: ”Nu există motive temeinice pentru revocare!”

521

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca sustine in continuare activitatea DNA si a procurorului-sef al institutiei, Laura Codruta Kovesi.

„Am spus acest lucru si aseara. Da, o sustin. Sustin si pe doamna Kovesi si sustin si activitatea DNA. M-am exprimat in repetate randuri ca DNA face o treaba buna si conducerea DNA face o treaba buna, iar ceea ce am auzit aseara nu a fost de natura sa-mi schimbe opinia”, a spus seful statului, inainte de reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

„Asta este o procedura care va mai dura (procedura de revocare a sefei DNA- n.r.). M-am exprimat si aseara institutional, cum au constatat mai multi analisti. Da, asta este parerea mea. Nu am vazut raportul, nu l-a vazut nimeni, pe care s-a bazat domnul ministru, insa prestatia pe care a avut-o aseara, sincer, nu mi-a placut. Ceea ce a prezentat domnul ministru a fost total lipsit de claritate si, la o prima citire pe diagonala, a fost lipsit de temenicie. Deci nu au fost motive temeinice pentru a propune revocarea”, a adaugat presedintele Klaus Iohannis.

El a mai spus ca „mult asteptatul raport” nu a aparut nici pe site-ul Ministerului Justitiei, nu a ajuns nici la Administratia Prezidentiala si ca atunci cand il va primi Presedintia va incerca sa il desluseasca.

Sursa: aktual24.ro