Loading...
Președintele unei importante bănci din România avertizează că țara noastră va fi lovită de criză: ”Va fi dură” pentru că ne prinde nepregătiți! – Circul Politic

Președintele unei importante bănci din România avertizează că țara noastră va fi lovită de criză: ”Va fi dură” pentru că ne prinde nepregătiți!

Presedintele si CEO-ul Raiffeisen Bank Romania, Steven van Groningen, avetizeaza ca Romania va fi lovita de o criza majora. El spune insa ca aceasta criza ar putea reprezenta o oportunitate pentru tara noastra.

„Intrebarea reala, cea mai importanta, nu este cand va avea loc criza urmatoare sau de unde va veni, intrebarea este: ce facem sa ne pregatim pentru asa ceva. O criza este precum iarna: unii se imbolnavesc de gripa, altii racesc si foarte multi nu patesc nimic. Ar fi arogant sa pretindem ca stim ca va veni criza criza de-acolo sau de-acolo. Cand vorbim despre criza, prima concluzie la care trebuie sa ajungem este ca absolut totul este legat”, a spus Steven van Groningen, in cadrul „Romanian Business Leaders Summit”.

Cu toate acestea, daca suntem suficient de bine echipati si gandim in perspectiva, criza economica nu este nici pe departe atat de infricosatoare pe cat pare.

„O criza este si o oportunitate. Riscul cel mai mare este ca Romania nu se uita la o criza ca la o oportunitate. O oportunitate inseamna sa faca un salt inainte, sa se apropie de mediul european, dar rateaza oportunitatea aceasta”, a mentionat Groningen

Cristian Popa, fost vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii, tinut insa sa adauge ca aceasta criza va fi dura pentru Romania.

Sursa: aktual24.ro

Președintele unei importante bănci din România avertizează că țara noastră va fi lovită de criză: ”Va fi dură” pentru că ne prinde nepregătiți! was last modified: martie 16th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close