Previziunile clarvazatoarei Baba Vanga despre Romania! Ne vom gasi la alegeri LIDERUL de care avem nevoie?

656
Clarvăzătoarea de origine bulgară, cunoscută ca Baba Vanga, a ajuns celebră după ce 80% din predicțiile ei s-au împlinit. Numele ei adevărat este Vangelia Pandeva Dimitrova și a trăit între anii 1911 -1966.

Ea și-a dat seama că poate vedea viitorul încă de când era copil. Atunci a descoperit o oaie din turma tatălui care dispăruse. A rămas oarbă la doar 12 ani, în urma unui accident. Se spune că o furtună ar fi doborât-o la pământ, iar localnicii ar fi găsit-o cu genele acoperite de nisip.

Baba Vanga a prezis momente istorie de mare importanță pentru omenire cum ar fi evenimentele de la 11 septembrie, moartea prințesei Diana, cel de-Al Doilea Război Mondial, căderea comunismului și moartea lui Stalin.

În ceea ce privește România, clarvăzătoarea a avut o predicție care a fost făcută cunoscută, conform dorinței ei, la 24 ianuarie 2005. Este vorba despre faptul că în România, atunci, avea să apară pe lume omul providențial, care are ca misiune salvarea țării, a continentului, poate și a lumii. Cine este acest om? Românii și lumea îl vor recunoaște la momentul potrivit. Deocamdată, spunea tot Baba Vanga, el va crește departe de baștina strămoșilor săi.

„În bucuria acestei lumi, în România va fi ACELA care a fost promis lumii. Întreaga lume se va bucura de nașterea lui. Dumnezeu îl va ocroti dintr-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii săi, până când va veni ceasul său. Putere de Sus el va avea! Pământul, Apa și Focul îl vor ajuta”, a spus Vanga despre un Mesia care va veni pe pământurile noastre. Dar tot ea ne descria astfel: „Românii sunt oameni speciali și, cu toate că Dumnezeu i-a ales pentru o nobilă misiune, din nefericire, mulți dintre ei nu mai cred și nu vor mai crede în valorile lor nationale”, povestea Baba Vanga, citată de antenasatelor.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos