Prima iesire publica a lui Dragnea, analizata de un profesor: „Obraznicia taranoiului, mai virulenta ca niciodata! Romania a redevenit oficial, de azi, mosia acestui parvenit prost crescut”

328

Ciprian Mihali, profesor de filosofie, director pentru Europa de Vest al Agentiei Universitare a Francofoniei, cu sediul in Bruxelles, si fost ambasador al Romaniei in Senegal, se arata ingrozit de modul in care Liviu Dragnea s-a comportat in conferinta de presa care a urmat CEX al PSD de duminica.

„S-a intors mustata cu pulovar din vacanta prelunga alaturi de tiitoare, cu resurse nebanuite de mitocanie, agresivitate si lasitate. Obraznicia taranoiului, mai virulenta ca niciodata, nu poate ascunde curajul de sarpe al unui personaj daunator, atacand pe oricine, inclusiv pe ziaristi, pe ton de sef de clan mafiot. Un asemenea om las va alege sa distruga totul ca sa se salveze. Vai de complicii lui, care traiesc cu iluzia ca o sa le fie bine cu asemenea stapan de sclavi. Romania a redevenit oficial, de azi, mosia acestui parvenit prost crescut”, a scris Mihali pe Facebook.

In conferinta sa de presa, Liviu Dragnea i-a trat cu superioritate pe jurnalisti si a lansat atacuri vitulente la adresa presedintelui Iohannis, a partidelor USR, PLUS si Pro Romania, neiuitand sa o pomeneasca si pe colega sa de partis, Gabriela Firea.

“Securistii si-au facut doua partide. Unul pe stanga, unul pe dreapta. Pe stanga este partidul lui Maior si Coldea – Pro Romania si pe dreapta partidul lui Ciolos, e simplu. Asta arata foarte mare disperare, faptul ca au inceput sa desfaca conservele, arata o mare disperare, ceea ce e de bine”, a declarat Dragnea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos