Primar PSD, ”calcat” de mascati! L-au ajuns ilegalitatile facute in trecut prin Ocolul Silvic pe care l-a condus!

Devenit in 2016 primar al comunei Belis, pe Viorel Matis l-au ajuns ilegalitatiile facute in trecut prin Ocolul Silvic Belis, pe care l-a condus înainte de a deveni primar.

Trupele speciale au descins în casele primarului din Beliş, Viorel Matiş la Primăria Beliş, şi la Ocolul Silvic . Poliţiştii au efectuat percheziţii, luni, în casa de la Ghiurcuţa dar şi în cea din Floreşti. Primarul PSD se află la primul mandat şi se pare că deja are probleme cu legea.

Toată ziua de luni, poliţiştii au periat Belişul. În prima parte a zilei, procurorii au sigilat intrările în primărie, iar în a două parte a zilei cele de la Ocolul Silvic Beliş, de unde oamenii legii ar fi ridicat documente din perioada 2012 – 2015, când Viorel Matiş era şef de ocol, arata cei de la Ziarul Clujean.

Procurorii şi poliţiştii îl acuză pe primarul din Beliş, Viorel Matiş, de infracţiuni silvice şi de abuz în serviciu. Prejudiciul din dosar depăşeşte 10 miliarde de lei vechi. În cursul anului 2013, Viorel Matiş, în calitate de şef de ocol, ar fi permis subordonaţilor lui să taie,  fără, drept, aproximativ 5.000 m.c. de lemne, esenţă răşinoasă, din cantonul Ciurtuci, mai arata sursa. Într-o reşedinţă a edilului, precizează surse din rândul procurorilor, poliţiştii ar fi găsit la percheziţii peste 27.000 de euro şi peste 20.000 de lei. Potrivit aceloraşi surse, Viorel Matiş nu a putut justifică sumele găsite în casa lui.

Contactat pentru a comenta cele intamplate, liderul PSD Cluj, Horia Nasra spune ca inainte de toate exista o legislatie pe care organizatia de la Cluj o va respecta cu strictete.

Primar PSD, ”calcat” de mascati! L-au ajuns ilegalitatile facute in trecut prin Ocolul Silvic pe care l-a condus! was last modified: august 15th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre