Primaria Sector 2 majoreaza bursele acordate elevilor!

297

Se mai intampla si lucruri bune in Capitala, in ceea ce priveste educatia. Chiar daca Abramburica s-a reintors la butoanele ministerului si pare hotarata sa puna din nou invatamantul pe butici, Consiliul Local Sector 2 tocmai a votat suplimentarea numarului burselor acordate elevilor.

Consilierii PNL au votat proiectul de hotarare prin care numarul burselor care vor fi acordate elevilor creste de la 17.000 la 20.000 in semestrul 2 al anului 2018-2019.

Poate nu pare foarte mult, tinand cont de situatia dezastruoasa a invatamantului din Romania, incepand cu infrastructura si terminand cu actul educational in sine, dar orice motivare a copiilor este bine venita.

Bursele se acorda pe perioada cursurilor scolare, in functie de frecventa, exceptie facand bursele de ajutor social care se acorda si pe perioada vacantelor scolare.

Performanta trebuie incurajata permanent, este singurul mod prin care o societate poate progresa. Faptul ca Primaria sector 2 se preocupa in ultimul timp de invatamantul din sector este de salutat si incurajat.