Primarul Aradului ii calca pe urme lui Dragnea! Surprins cu amanta de mana prin Bucuresti!

1337

Gheorghe Falca, finul celebru al lui Traian Basescu, nu se mai ascunde! CANCAN.RO prezinta, in exclusivitate, imaginile care arata ca primarul-donjuan si-a asumat noua relatie. S-a cazat cu femeia de care este foarte apropiat la un hotel din Bucuresti si nu s-a sfiit sa o tina de mana, in momentul in care a iesit cu ea pentru a lua masa.

Gheorghe Falca a fost la un pas sa divorteze de sotia lui, Ela, in urma cu doi ani, dar niciunul dintre ei nu s-a prezentat la primul termen al procesului, astfel ca magistratii au suspendat dosarul. Edilul Aradului nu s-a linistit, insa. Iar imaginile obtinute de CANCAN.RO demonstreaza cu prisosinta acest lucru.

L-au intalnit pe finul fostului presedinte al Romaniei in fata hotelului Athénée Palace Hilton, din Bucuresti. Era insotit de o femeie. Dar nu de sotia sa, ci de ”amanta”. Au intrat in hotel, iar Gheorghe Falca s-a dus la receptie pentru a rezolva cu cazarea. Dupa cateva zeci de secunde, au urcat in camera, cel mai probabil de lux, pe care au rezervat-o.

Au petrecut acolo aproximativ 10 minute. Timp in care femeia de care primarul Aradului este foarte apropiat si-a schimbat rochia. Apoi au iesit din hotel pentru a lua masa. Pana aproape de restaurant, Gheorghe Falca si-a tinut ”amanta” de mana, dovada clara ca edilul-donjuan si-a asumat noua relatie. De altfel, nici nu ar mai locui cu femeia cu care este casatorit de 16 ani.

Dupa ce si-au potolit foamea, Gheorghe Falca si roscata care i-a furat inima au revenit la hotel.

Potrivit datelor de la Registrul Comertului obtinute de catre PSnews.ro, Ovidiu-Adrian Dumitru este in prezent patronul Phoenix Group SRL (CUI: 1678746) si Imoinvest Co SRL (CUI: 18648758). Totodata, Dumitru a fost actionar sau administrator al Armig Banat SRL (CUI: 14310524), Grometal SA (CUI: 1700363), dar si al Proserv SRL (CUI: 4309557) si Eurovam Company SRL (CUI: 3026269), acestea doua din urma fiind radiate intre timp. Gasiti AICI raportul integral al firmei.

Conform informatiilor furnizate de catre Ministerul Finantelor Publice (MFP), Phoenix Group a avut afaceri infloritoare in ultimii 6 ani, fara exceptie, profitul net ridicandu-se la ordinul a sute de mii de lei. Nu acelasi lucru se poate spune despre Imoinvest Co, aceasta societate confruntandu-se cu pierderi variind intre cateva sute de mii si peste 8,67 de milioane de lei. Abia in 2017, firma a reusit sa treaca pe verde, bifand un profit net de 39.341 de lei. Precizam ca daca Phoenix Group a avut intre 60 si 77 de angajati de-a lungul anilor, Imoinvest Co nu a depasit nivelul de 3 salariati.

Imoinvest Co SRL detine dezvoltatorul imobiliar Urbanna. Asa cum puteti vedea pe propriul site, aceasta firma a construit diverse ansambluri imobiliare in judetele Mures si Arad. De altfel, Urbanna face parte si din Phoenix Group, alaturi de GI Motor, Zemix, Hotel Phoenix si Activ Club.

—————————–

PSnews.ro va prezinta in cele ce urmeaza itele incurcate din viata amoroasa a lui Gheorghe Falca. Vedeti mai jos ce hram poarta „amanta” primarului PNL al municipiului Arad.

Dupa cum puteti vedea in linkul de mai sus, edilul liberal a fost surprins zilele trecute de catre tabloidul Cancan.ro la un hotel din Bucuresti impreuna cu alta femeie.

Ei bine, sursele PSnews.ro spun ca aceasta femeie se numeste Laura Dumitru si este fosta sotie a lui Ovidiu Dumitru, patronul SC Phoenix Group SRL (CUI: 1678746), o companie aradeana care se ocupa cu materiale de constructii, afaceri imobiliare, hoteluri, spa etc.

Sursele noastre din PNL sustin ca Gheorghe Falca si Ovidiu Adrian Dumitru (foto sus; sursa: contul lui de Facebook) au fost initial prieteni de familie, pana cand relatia dintre edil si sotia omului de afaceri a evoluat in ceva mai mult decat o simpla prietenie. Mai mult: cele doua familii si cunoscutii lor stiu ca Ela inca nu a divortat oficial de Ghita Falca (celor doi le-a fost nas de cununie insusi primarul din acel moment al Capitalei, Traian Basescu, in 2002). In schimb, Laura a facut deja acest pas in raport cu Ovidiu Dumitru.

Sursa + foto: cancan.ro, psnews.ro