Loading...
Primarul Chirică nu vrea miting PSD, ci doar îndepărtarea lui Dragnea de la conducerea partidului! – Circul Politic

Primarul Chirică nu vrea miting PSD, ci doar îndepărtarea lui Dragnea de la conducerea partidului!

Primarul Iașiului Mihai Chirica a declarat marți că nu este nevoie ca PSD să organizeze un miting și că partidul trebuie să îl îndepărteze de la conducere pe Liviu Dragnea

Întrebat dacă e nevoie de un miting al PSD-ului împotriva statului paralel, edilul din Iași a spus: „Răspunsul e evident nu, pentru că nu avem încă o definiţie a statului paralel. Mă consider totuşi un om care a mai citit câteva cărţi de-a lungul carierei mele şi vieţii mele şi n-am găsit încă o definiţie clară a statului paralel, ca să văd motivul pentru care să protestăm. De regulă, orice manifestaţie publică, indiferent dacă este politică sau nu are un scop, în a atrage atenţia asupra unui lucru concret, care poate fi definit şi înţeles de cealaltă parte a populaţiei, care nu participă la acea manifestaţie, dar care ar putea afla că există o problemă undeva. În situaţia de faţă nu văd faţă de ce protestăm sau faţă de ce ar trebui să protestăm, ca să atragem atenţia opiniei publice”.

Chirica a mai spus că va trebui să accepte desfășurarea de astfel de mitinguri în orașul pe care îl conduce, dacă ”este respectat cadrul de legalitate şi nu se prejudiciază legislaţia în vigoare în ceea ce priveşte manifestările în domeniul public”.

Mihai Chirica mai este de părere că Liviu Dragnea ar trebui să plece de la conducerea PSD, prezența sa la în fruntea social-democraților fiind nocivă, în opinia edilului din Iași.

PSD ar trebui să-l îndepărteze de la conducerea partidului pe Liviu Dragnea, pentru că este nocivă, a reuşit să vicieze şi dogmatic, dar şi administrativ acest partid, nu asistăm decât la ieşiri explozive şi lipsite de conţinut din partea unor foşti lideri ai Partidului România Mare, ştim foarte bine ce vizibilitate naţională şi internaţională avea acest partid prin liderii săi şi să aducă în discuţie o altă conducere care să poată reaşeza stânga din România sau centru-stânga din România exact acolo unde ar trebui să fie ea acum, în contexul european în care ne aflăm”, a mai spus Mihai Chirica.

Sursa: b1.ro

Primarul Chirică nu vrea miting PSD, ci doar îndepărtarea lui Dragnea de la conducerea partidului! was last modified: decembrie 6th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close