Primarul Iasiului, atac macabru la adresa liderului PSD: „La moartea lui Liviu Dragnea, din salariul meu, voi face un foc de artificii”

99

Atac fara precedent la adresa lui Liviu Dragnea. „Vom fi aici si dupa ce moare Dragnea si toate lichelele pe care le-a lasat peste tot in Romania. Iar la inmormantarea oricaruia dintre ei, din banii mei, voi face un mic foc de artificii autorizat”, a spus Mihai Chirica, fost membru PSD aflat in razboi deschis cu Liviu Dragnea. Chirica a facut aceste declaratii in contextul anularii de catre ISU a focului de artificii care trebuia organizat cu ocazia Sarbatorilor Iasiului.

Sarbatorile Iasului s-au incheiat luni seara fara focul traditional de artificii. In mediul politic deja se vorbeste despre un „sabotaj”. Decizia privind anularea focului de artificii a venit cu doar cateva ore inainte de eveniment pe nepusa masa: Primaria a aflat, in jurul orei 14.30, ca Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a retras acordul dat initial. Pe cale de consecinta, Inspectoratul de Politie Judetean nu a emis avizul pirotehnic, potrivit ziaruldeiasi.ro.

„O sa verific cu atentie, de maine, ce s-a intamplat, de ce pe locatia pe care se trage de 25 de ani deodata nu se mai poate, pe o lege care nu mai functioneaza din 1995; e cusuta cu putina ata rosie toata povestea asta. Dar iesenii se vor bucura de un concert foarte frumos si in curand si de un foc de artificii chiar daca il vom trage din Teleorman”, a declarat aseara primarul, in timpul concertului.

in continuare, el a sugerat ca retragerea avizului ISU a fost un „sabotaj politic”. „Vom fi aici si dupa ce moare Dragnea si toate lichelele pe care le-a lasat peste tot in Romania. Ne vom continua misiunea pentru ieseni”, a precizat primarul.

„Iar la inmormantarea oricaruia dintre ei, din banii mei, voi face un mic foc de artificii autorizat, si ma voi tine de cuvant”, a mai spus Chirica.