Primele masini cu protestatari au sosit inca din timpul noptii in Piata Victoriei: „Dragnea, nu uita, Romania nu-i a ta!”

Tic-tac, tic-tac. Romanii din diaspora se pregatesc pentru mitingul anti-PSD programat astazi in Piata Victoriei, iar unii au ajuns deja in Bucuresti, altii sunt inca in drum spre Capitala.

In drum spre Capitala, cateva zeci de romani stabiliti in afara tarii s-au oprit joi seara in Pitesti. Alaturi de localnici au scandat mai bine de o ora, inarmati cu steaguri si vuvuzele:

“Dragnea, nu uita, Romania nu-i a ta!”, “Nu vrem sa fim condusi de hoti!”

Zeci de oameni s-au intalnit si pe autostrada, langa Timisoara, ca sa vina impreuna in Bucuresti. Cei mai multi sunt romani care locuiesc in strainatate.

“Uniti, salvam toata Romania!”, au strigat.

″Nici copiii nu poti sa ii aduci aici, trebuie sa ii duci la studiat in strainatate. Daca ii duci in strainatate, nu se mai intorc”, spune un tanar.

Cativa dintre cei care au protestat la Timisoara au facut un popas si in Sibiu.

“Bine ati venit la Sibiu! Bine ati venit in zona libera de coruptie!” – au fost intampinati.

Dupa ce au fost intampinati cu paine si sare, si-au strigat nemultumirile in fata sediului PSD din oras:

PSD ciuma rosie! PSD ciuma rosie!”

“Sunt din diaspora, din Germania, plecata de 28 de ani si m-am hotarat sa ma alatur si eu romanilor. Din cauza problemelor care sunt, a celor ca ne conduc, din cauza lor am plecat din Romania”, spune o femeie.

“Ce se intampla in tara acum e de plans”, spun doi tineri. “Vrem o tara fara hoti, vrem o tara ca afara, simplu ca buna ziua. Deci nu mai vrem penali care sa ne conduca”, spun maramuresenii.

“Mergem catre Bucuresti. Suntem in concediu special pentru asta veniti. Exclusiv pentru copil am plecat si mi-as dori ca oportunitatile de acolo sa le aiba in tara”, sunt explicate motivele.

Secvente similare s-au derulat si in Targu Mures.

“Vin din Scotia. Romania nu ar trebui sa arate asa si daca arata, arata din cauza faptului ca este aceasta coruptie care ne conduce”, spune un protestatar.

Unii dintre protestatari au trecut ieri si prin Cluj-Napoca.

“Sa va fie frica, poporul se ridica!”. Mario lucreaza de 11 ani in Occident si spune ca s-a intors in tara special pentru protest.

“Noi nu venim sa ocupam tara. Noi venim sa aducem democratia reala din Vest, nu din Est”, spune Mario.

Sursa: Protv

Primele masini cu protestatari au sosit inca din timpul noptii in Piata Victoriei: „Dragnea, nu uita, Romania nu-i a ta!” was last modified: august 10th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre