Primul interviu cu cel mai penibil ministru din guvernul Dancila! Danut Andrusca anunta ca Dumnezeu si-a dat acordul ca el sa fie ministru!

Ministrul Economiei, Danut Andrusca, declara intr-un interviu pentru EVZ ca desemnarea sa ca ministru al Economiei s-a facut din dorinta lui Dumnezeu.

„Eram intr-o manastire din Neamt atunci cand am fost sunat de la Bucuresti pentru a fi anuntat ca voi fi desemnat ministru. Sunt om un care crede in simboluri si sunt convins ca Dumnezeu le aseaza pe toate asa cum este mai bine, de aceea am spus de fiecare data si repet si cu aceasta ocazie, faptul ca pentru mine este o onoare sa pot lucra pentru tara mea”, a spus Andrusca in interviul acordat EVZ.

Intrebat de ce nu apare mai des in presa, Andrusca a declarat ca nu ii place „circul”.

„Asa cum am spus si cu ocazia bilantului pentru 6 luni de mandat, sunt un om discret, onest, onorat sa muncesc pentru tara mea. Sunt un om obisnuit, si cu bune si cu rele, asa cum sunt majoritarea romanilor. Nu sunt obisnuit cu lumina reflectoarelor si camerelor de luat vederi, nu sunt un om care sa iubeasca circul si spectacolul politic”, a precizat Andrusca, arata aktual24.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, o prezenta foarte activa in presa, a declarat recent ca ministrii care „nu comunica” vor fi remaniati.

Primul interviu cu cel mai penibil ministru din guvernul Dancila! Danut Andrusca anunta ca Dumnezeu si-a dat acordul ca el sa fie ministru! was last modified: noiembrie 12th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close