Principala televiziune de propaganda, demascata de un fost demnitar din guvernul Ciolos! Antena 3, prinsa in flagrant: „Audienta din studio a tacut malc si a legitimat o manipulare obscena care depaseste gradul de abjectie cu care eram deja obisnuit”

Antena 3 a avut ieri timp de aproximativ 90 de minute o burtiera pe care scria ca eroul propagandei este pedofil si ca s-au descoperit sute de mii de poze pornografice pe calculatorul lui. Intervalul de audienta maxima este de la 21.00 la 22.00, pentru Sinteza Zilei.

De 18 luni, de cand urmaresc Antena 3, „propaganda“ a fost prezentata ca fiind formata din protestarii #rezist, adversarii sau contestatarii Antenei 3 si partidele sau miscarile civice care se opun guvernarii PSD-ALDE.

Emisiunea a inceput cu un interviu al unui tacanit folosit de Antena 3 pentru a demonstra ca protestele sunt organizate si conduse de nebuni violenti care vor razboi civil. Abia pe la 10.35, momentul in care audienta a scazut dramatic, a devenit clar ca pedofilul in cauza este Erik Brøyn, un psihiatru norvegian. Legaturile cu „propaganda“ au fost siderante.

Titlul de mai sus este la fel de corect. Sunt mii de cazuri de pedofilie ale preotilor sau pastorilor evanghelici care au trecut prin acelasi tip de scoala ca domnul Gadea. Mult peste 90% din toate crimele savarsite cu bestialitate au fost facute de barbati asemenea domnului Gadea. Audienta din studio a tacut malc si a legitimat o manipulare obscena care depaseste gradul de abjectie cu care eram deja obisnuit. Emisiunea precedenta Sintezei Zilei a prezentat publicatia New Europe drept un ziar independent si profesionist.

Ziarul este condus de un partener de afaceri al domnului Voiculescu, care s-a imbogatit vanzand, la fel ca el, mult rahat mediatic. Stiu ca CNA e mort. Dar putrefactia raspandita la ora de audienta maxima de domnul Gadea este din pacate din ce in ce mai asemanatoare cu ceea ce facea Goebbels. E imposibil ca invitatii din emisiunile dansului sa nu priceapa asta. Cardasia de felul asta este, din pacate, si ea abjecta, la fel cum este abject sa folosesti un interviu cu un tacanit si un incident anti-semit pentru a ascunde incitarea la ura, linsajul mediatic si manipularea nerusinata asa cum a facut-o aseara Antena 3″, scrie Valeriu Nicolae pe Facebook.

Principala televiziune de propaganda, demascata de un fost demnitar din guvernul Ciolos! Antena 3, prinsa in flagrant: „Audienta din studio a tacut malc si a legitimat o manipulare obscena care depaseste gradul de abjectie cu care eram deja obisnuit” was last modified: august 7th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre